«У нього залишилися донька та мати»: в боях на сході загинув захисник із Дніпропетровщини. Фото

Захищаючи рідну землю від російських загарбників, загинув солдат ЗСУ Владислав Берковець. Він був родом із Донеччини, але проживав із рідними в Дніпропетровській області.

У квітні воїну виповнився б 51 рік. Про втрату сповістив міський голова Кам’янського Андрій Білоусов.

Владислав Валерійович Берковець, 22.04.1973 р. н., народився в місті Торез Донецької області. В 1990-му закінчив середню загальноосвітню школу №1 у Вугледарі. Подальші п’ять років навчався в Інституті сталі та сплавів (Дніпро).

"У нього залишилися донька та мати": в боях на сході загинув захисник із Дніпропетровщини. Фото

Надалі чоловік тривалий час працював оператором кіно і телебачення. А кілька років до повномасштабної війни був охоронцем на металургійному підприємстві в Кураховому.

В листопаді 2022 року Владислав Берковець став на захист України, приєднавшись до лав ЗСУ. Він боронив від окупантів рідний Донбас і життя його обірвалося в цьому краї.

Загинув воїн 25 лютого в бою біля населеного пункту Побєда на Донеччині. У нього залишилися донька та мати.

«Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого. Доземний уклін воїну-захиснику! Вічна пам’ять і слава Герою!» – написав мер міста.

Панахиду в Кам’янському напередодні відслужив священик Феодосій Алісов в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ. Він зазначив, що похорон воїна відбудеться 12 березня на Алеї Героїв місцевого кладовища.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *