У Полтаві підлітки «рознесли» клуб під російську попсу: приїжджала поліція, спалахнув скандал

У Полтаві в розважальному закладі влаштували вечірку, де крутили російську попсу. Треки артистів країни-агресора, яка не припиняє свою жорстоку війну проти України, відвідувачів клубу не бентежили — молоді люди веселилися і танцювали, після чого «похвалилися» в мережі відео з заходу, обуривши громадськість.

Як відреагували українці та чим закінчився скандал — читайте у матеріалі нижче.

Захід відбувався у полтавському клубі Muza-bar, де організатори «паті» у свою музичну програму включили твори російських «зірок», а гості закладу на дискотеці відривалися та підспівували.

На кадри івенту, що потрапили до соцмережі, звернув увагу журналіст Костянтин Андріюк із проекту «Зупини лося», який розголосив і опублікував відео у Facebook.

«Приклад інформаційної війни проти України та важливість виховання наступних поколінь. 354 день повномасштабного вторгнення окупанта на нашу землю Молодь Полтави в місцевому закладі відривається під інстасамку, Басту, Моргенштерна та іншу запоребрикову ригачку», — висловився він про ситуацію.

Також журналіст додав, що після резонансу деякі учасники скандального «двіжу» стали в коментарях до постів, що засуджують їхню поведінку, намагатися виправдовуватися, але про вибачення з їхнього боку взагалі не йдеться.

«І чесно зізналися — мовляв, вони «втомилися від війни», вони просто «живут жизнь», а всім «патріотам» порадили слухати ваньку-встаньку», — пише він.

Ось скріни «виправдання» любителів російської попси у відповідь на гнівну реакцію українських користувачів соцмереж.

У Полтаві підлітки "рознесли" клуб під російську попсу: приїжджала поліція, спалахнув скандалУ Полтаві підлітки "рознесли" клуб під російську попсу: приїжджала поліція, спалахнув скандал

А ось деякі, «найлояльніші», коментарі українців про ганебну ситуацію:

У Полтаві підлітки "рознесли" клуб під російську попсу: приїжджала поліція, спалахнув скандалУ Полтаві підлітки "рознесли" клуб під російську попсу: приїжджала поліція, спалахнув скандалУ Полтаві підлітки "рознесли" клуб під російську попсу: приїжджала поліція, спалахнув скандал

Фото: скрін коментарів facebook.com/Andriyak

Що кажуть у клубі

У полтавському закладі Muza-bar в акаунті Inrtagram відреагували на скандал і просили вибачення за ситуацію, що російська музика взагалі була допущена на захід, а також зазначили, що їхній ресторан з початку повномасштабного вторгнення РФ «долучається лише до тих заходів, кошти з яких йдуть на допомогу ЗСУ».

При цьому в заяві відзначається, що івент із російською попсою влаштовували не вони, квитки на захід не продавали, і не знали, що крутитимуть на вечірці.

«Наголошуємо, що наш заклад лише надавав оренду організаторам івенту… Організатором були порушені домовленості. Керівництво прибуло на місце проведення заходу і припинило його достроково. Важливо: ми не підтримуємо музичний вибір та поведінку учасників івенту, який відбувся! Тому його було припинено достроково», — йдеться у заяві клубу.

Власник закладу також у відеозверненні повідомив, що на івенті було «двісті неконтрольованих підлітків, неповнолітніх» і вони влаштували бедлам, «побили посуд, рознесли гардероб». Крім того, приїжджала поліція та були написані заяви.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *