Фото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона — багатодітна мама

Психолог і багатодітна мама з Дніпра Тетяна Ровна завоювала престижний титул Mrs. Ukraine International (Місіс Україна) і представлятиме нашу країну на конкурсі Mrs. International 2021 в США.

33-річна красуня виборола право представляти нашу країну на престижному конкурсі 26 травня. Styler зібрав найяскравіші фото Тетяни, якими ви можете насолодитися в матеріалі нижче.

Фото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона - багатодітна мамаФото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона - багатодітна мамаФото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона - багатодітна мамаФото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона - багатодітна мамаФото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона - багатодітна мамаФото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона - багатодітна мамаФото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона - багатодітна мамаФото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона - багатодітна мама

Тетяна Ровна представить Україну на конкурсі Mrs. International 2021 (instagram.com/tati_rovnaya)

«Наступний етап конкурсу Mrs. International — Америка. Я хочу привезти корону в Україну. Я хочу довести українським жінкам, що вони унікальні і можуть домогтися успіху в будь-якій сфері свого життя. Я хочу повернути у свідомість співвітчизниць відчуття власної цінності і впевненість у собі», — поділилася емоціями і планами володарка корони.

Тетяна, до речі, перебуває у шлюбі шістнадцять років, і разом з чоловіком виховує трьох дітей: чотирнадцятирічного сина Станіслава, одинадцятирічну дочку Злату і п’ятирічного сина Любомира.

Фото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона - багатодітна мама

Тетяна Ровна з дітьми (instagram.com/tati_rovnaya)

За словами тріумфаторки конкурсу краси, великим натхненником для неї є українська жінка, яка навіть у найважчі часи знаходить бажання жити, творити, любити, народжувати, виховувати дітей і здійснювати свої мрії.

«Якщо чесно, я ніколи не прагнула до матеріальних цінностей. Вирішивши брати участь у конкурсі Mrs. Ukraine International, для себе я переслідувала мету наповнитися якостями королеви. Для мене ці якості абсолютно зрозумілі: освіченість, грамотна мова, знання мов, справжні емоції і талант надихати. Для мене важливіший сам шлях, а не нагорода. Конкурс мені дав нові навички та унікальну можливість проявити їх. Корона в даному випадку — гарний бонус», — каже Ровна.

Фото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона - багатодітна мамаФото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона - багатодітна мама

Фото: Тетяна Ровна — Mrs. Ukraine International 2021 (facebook.com/mrsukraineinternational)

Додамо, що на міжнародному конкурсі краси для успішних жінок Mrs. International 2021 Україну представлятимуть відразу дві учасниці, а не одна, як зазвичай. Це пов’язано з тим, що минулого року Україна пропустила участь у конкурсі через локдаун.

Таким чином, компанію Тетяні складе ще одна успішна красуня — Вікторія Файнблат.

Фото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона - багатодітна мамаФото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона - багатодітна мамаФото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона - багатодітна мамаФото красуні, яка представить Україну на Mrs. International 2021: вона - багатодітна мама

Фото: Вікторія Файнблат (instagram.com/faynblat)

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *