Ще одна країна оголосила бойкот ЧС з боксу через допуск росіян і білорусів

Нідерланди прийняли рішення бойкотувати Чемпіонат світу з боксу через допуск до нього російських і білоруських спортсменів. 

Про це повідомив Президент Федерації боксу Нідерландів Борис Ван дер Ворст в мікроблозі Twitter. «Правління було змушене діяти відповідально і одноголосно проголосувало за те, щоб не направляти делегації на заходи IBA, які порушують санкції МОК, включаючи Чемпіонат світу з боксу IBA серед жінок в Індії», — написав він.

В офіційній заяві Федерації йдеться, що Рада проголосувала за це одноголосно: «Поточна позиція Міжнародної асоціації боксу щодо участі російських і білоруських боксерів на міжнародних змаганнях під національною символікою, а також дозвіл на проведення змагань з боксу в Росії та Білорусі призвело до кричущих порушень санкцій Міжнародного комітету на змаганнях IBA».

Допуск росіян до ЧС з боксу

Як повідомляв УНІАН, у жовтні Міжнародна федерація боксу (IBA) зняла всі санкції з представників Росії та Білорусі, дозволивши їм виступати на змаганнях. Вони пояснили це тим, що «політика не повинна впливати на спорт».

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *