Як в Броварах працює релокована з Бахмута лікарня: відеосюжет

Бахмутська лікарня була одна з найкращих на Донеччині за кількістю і якістю послуг, які надавали місцевим мешканцям. Однак, після повномасштабного вторгнення заклад був змушений евакуювакуюватися до Броварів. В це місто вивезли найсучаснішу апаратуру та професійний колектив досвідчених лікарів.

Як працює підрозділ Бахмутської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування в Броварах, які лікарі приймають та скільки обладнання вдалось врятувати з Бахмута, дивіться в відеосюжеті редакції Бахмут. IN.UA.

Як працює Бахмутська лікарня в Броварах

Редислокація установи з Бахмута в Бровари дозволила надавати послуги як бахмутянам, які переїхали на Київщину, так і мешканці цього та інших регіонів України. 

За словами заступниці генерального директора установи Вікторії Новиковой, у Бахмутській лікарні в Броварах працюють спеціалісти з міста фортеці, які змогли евакуюватися. Також в ньому можна знайти спеціалістів з інших міст. Наприклад, в медичному центрі працює сімейне подружжя з тимчасово окупованого Бердянська.

Бахмутська лікарня в Броварах: контакти та адреса_31

Сподіваємось, що повернемось додому якнайшвидше, а поки працюємо тут. Дуже важливо для медиків працювати й надавати допомогу людям,

Вікторія Новикова // Заступниці генерального директора Бахмутської лікарні в Броварах

Пані Вікторія зауважила, що більшість послуг безплатно надаються за електронний направленням, але є також і прейскурант платних послуг. Детальніше про те, які послуги надає центр можна дізнатися в матеріалі.

Обладнення Бахмутської лікарні в Броварах

Бахмутська лікарня в Броварах: контакти та адреса_41Ірина Гезун / фото з соцмереж

Лікарка фізичної та реабілітаційної медицини Ірина Гезун запевняє, що обладнання, яке вдалось вивезти з Бахмута, дуже сучасне. Завдяки йому вона може надавати людям якісну допомогу в напрямку реабілітації. Відділення було створене ще в Бахмуті і користувалося популярністю серед мешканців сусідніх громад, оскільки таких послуг там не надавали. 

Бахмутська лікарня в Броварах: контакти та адреса_51

Лікарі дуже уважні, гарне обладнання, я такого ще ніде не бачила,

одна з пацієнток // чий чоловік брав участь в боях під Бахмутом. 

Наприклад, підрозділ Бахмутської лікарні в Броварах за фінансової підтримки КНАУФ СНД придбав багатофункціональний отоларингологічний комплекс “ОЛК-1”. Цей апарат значно полегшує і пришвидшує процес обстеження пацієнтів з захворюваннями носа, вух чи горла.

Адреса та графік роботи Бахмутської лікарні в Броварах

Лікувально-діагностичний центр розташований на вулиці Київська, 177, в місті Бровари, Київської області. Він працює кожного дня, без вихідних, з 8:00 до 20:00.

Контакти реєстратури Бахмутської лікарні в Броварах

Записатися можна уточнивши деталі в реєстратурі за наступними номерами:

  • +380 (67) 114 4108;
  • +380 (50) 060 3990;
  • +380 (67) 117 0181.
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *