АМКУ дозволив броварській «Аптека доброго дня» придбати контрольну частку в «Асторія-Фарм»

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив ТОВ «Аптека доброго дня» («АДД», Бровари, Київська обл.), великої однойменної мережі аптек, придбати контрольну частку в ТОВ «АСТОРІЯ-Фарм» (смт Пісківка, Бородянський р-н, Київська обл.), невеликої мережі аптек в столичному регіоні. Як повідомляється на сайті відомства, відповідне рішення регулятор прийняв у середу, також схваливши покупку «АДД» компанії ТОВ «ФК Будьте здорові» (Яготин, Київська обл.), зареєстрованої в квітні цього року тими ж власниками, що і у «Асторія-Фарм».
Згідно з Держреєстром, кінцевим бенефіціаром ТОВ» ФК «Асторія-Фарм» є Марина Гоц. Виручка «Асторія-Фарм» у 2020 році зросла на 36,2% – до 132,17 млн грн, а чистий прибуток – на 23,4%, до 0,29 млн грн. ТОВ «Аптека доброго дня» володіє мережею понад 220 аптек у всіх регіонах України. Чистий дохід АДД в 2020 році збільшився на 28,7% – до 1 млрд 35,59 млн грн, тоді як чистий прибуток знизився на 8,6% – до 6,45 млн грн. Згідно держреєстру кінцевим бенефіціаром компанії є громадянин Великобританії Рафаель Рутман. З АДД також пов’язані ще кілька компаній на фармринку: ПП » Аптека Аронія «(м.Пустомити, Львівська обл.), ТОВ» МЕДІКАЛ Стріт «(Хмельницький) і» Фармастор » (Київ).
На сторінці Європейської Бізнес Асоціації керівником АДД вказаний ігор Червоненко. Згідно з його сторінкою в LinkedIn, він також є засновником і співвласником «Фармастора».
http://www.fixygen.ua/news

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *