Анатоліч показав «покидьків, які перейшли на сторону орків». Серед них — колишній український ВДВшник

Телеведучий Анатолій Анатоліч розповів про двох зрадників, яких рашисти поставили «головувати» в Каховці та Михайлівці Запорізької області.

Про це він розповів в Instagram.

«В містах на Херсонщині, які тимчасово захоплені рашистами працює пропаганда, вводять рублі, і звичайно ставлять своїх міських голів. Обирають їх з місцевих, зазвичай колишніх регіоналів», — пише телеведучий.

Перший герой — самопроголошений мер Каховки, екс-депутат від Партії регіонів — Павло Філіпчук.

Філіпчук після «регіонів» був в ОПЗЖ. Анатоліч каже, що Паша Філіпчук особливо нічим не займався, скрізь намагався «порішати».

В Instagram Павла вказано, що він практикує психоаналіз й терапію: «Чищу підсвідомість/тіло. Відключимо страхи/сумніви/комплекси/деструктивні/больові програми/емоції/звички/весь треш».

Анатоліч показав "покидьків, які перейшли на сторону орків". Серед них - колишній український ВДВшник

Скріншот: Павло Філіпчук

«В мене питання: вони (окупанти. — Ред.) спеціально обирають самих… Отаких людей, щоб показати нам, що ми кого хочемо, поставимо, знущаючись над нами. Чи просто ніхто інший на це не погодиться. Тому й попадаються такі, як Паша», — запитує Анатоліч.

На місцевому телебаченні вже працює російська пропаганда, де, той же Паша Філіпчук проштовхує інформацію, що «Офіс Зеленського відмовився від Херсонської області».

Другий «герой» — екс-тамада та аніматор, а тепер мер Михайлівки — Іван Сушко. Ще він — колишній український ВДВшник, а ще — пробував стати депутатом від ОПЗЖ.

Анатоліч показав "покидьків, які перейшли на сторону орків". Серед них - колишній український ВДВшник

Скріншот: Іван Сушко

«Мені цікаво, от цих людей особисто Ківа нам відбирає? За принципом: чим дебільніше, тим більше нам підходить», — запитує Анатоліч.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *