Банки безпрецедентно підвищили відсотки за депозитами у гривнях: куди можна вигідно вкласти заощадження

Після підвищення облікової ставки НБУ банки, хоч і повільно, але все ж таки підвищують ставки за депозитами для населення. Причому щедріші відсотки пропонують невеликі банківські установи. Є кілька банків, у яких розмістити депозити в гривнях найбільш вигідно.

Про те, де можна з більшоб вигодою розмістити свої заощадження у гривнях, розповіло видання finance.ua.

На тлі інфляції, яка до кінця року обіцяє перевищити 30%, багато українців прагнуть хоч якось зберегти свої заощадження. Хтось скуповує іноземну валюту. А хтось воліє зберігати гроші у гривнях. Однак, щоби не дати їм остаточно знецінитись, гроші кладуть на депозит.

У кого зараз найвигідніші відсотки за депозитами

РВС Банк пропонує депозит із промовистою назвою «Переможний» під 20,5% річних строком на три місяці. При цьому вкладнику піде прибуток із розрахунку 20% річних, а 0,5% банк віддасть на утримання ЗСУ.

Що важливо: вкладник має право поповнювати депозит протягом терміну його дії.

Банки безпрецедентно підвищили відсотки за депозитами у гривнях: куди можна вигідно вкласти заощадження

Мінімальна сума, яку можна покласти на депозит, – 1000 гривень, максимальна – не обмежена. Відсотки виплачують після закінчення строку вкладу. При цьому термін дії депозиту не може бути продовжений автоматично. Але й вкладник також не має права достроково розірвати договір та забрати гроші.

Ще один депозит «Переможний» пропонує своїм вкладникам Альянс банк. Він також пропонує депозит на 3 місяці під 20% річних.Однак тут на вклад беруть мінімальну суму у розмірі 5000 гривень.

Відсотки за депозитом можна отримувати як щомісяця, так і після закінчення його срока. Поповнювати депозит упродовж його терміну тут не можна. Немає також автопролонгації вкладу. І клієнт не має права на дострокове розірвання депозитного договору.

На третій позиції з 17% річних розташувався Радабанк. Такий дохід у ньому обіцяють вкладникам за депозитом «ОГО на строк».

Мінімальна сума вкладу – 1000 грн. Відсотки виплачують після закінчення терміну. Цей депозит має автоматичну пролонгацію. Однак якщо клієнта це не влаштовує, він може її відключити.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *