Боротьба із стихійними сміттєзвалищами на Броварщині

Ранок розпочався не з аромату кави, а зі смороду сміттєзвалища. Громадські діячі та екоактивісти перекрили дорогу сміттєвозам до полігону за Броварами біля Північного кладовища. Проте це не вихід, бо постає ще більш нагальне питання – куди сьогодні везти сміття?!
Я пропоную для початку цивілізований і законний спосіб вирішення проблеми – спільну нараду із залученням екоактивістів, власника полігону, перевізників сміття, відповідні департаменти, правоохоронців, яка відбудеться вже завтра о 17:00. До понеділка процес вивозу сміття має відбуватись у звичному режимі.
Окрім того, активісти впевнені, що до вивезення відходів на закритий полігон причетна влада Броварів, яка не лише не вирішує проблему, а й «кришує» її. Щоб підтвердити чи спростувати цю інформацію, та й вирішити нарешті питання, я вже два тижні намагаюся поспілкуватися з владою Броварів, але у відповідь – повний ігнор.
Якщо влада Броварів не з нами у вирішенні цього питання, то вона …. Ні, не проти нас. А проти людей, які страждають від цієї проблеми.
Запрошую завтра долучитися усіх небайдужих.
 
 
 
 
 
 
 
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *