Броварчанка Еліна Іващенко з Голосу країни показала, як виглядає після розставання з Винником: перевершила навіть Таюне

Після участі броварчанки Еліни Іващенко в «Голосі країни» пройшло доволі багато часу, але виконавиця не тільки не забути, а й продовжує квітнути та тішити своєю творчістю.

Еліна Іващенко — одна з найяскравіших зірок вокального проекту “Голос країни”. Навіть після фіналу шоу глядачі не забувають про артистку, і активно слідкують за її діяльністю. Варто відмітити, що спостерігати за нею дійсно цікаво, адже вона продовжує квітнути та розвиватися.

Еліна Іващенко показала, як виглядає після розставання з Винником

Еліна Іващенко з Голосу країни показала, як виглядає після розставання з Винником

Дівчина є активною користувачкою соціальних мереж і постійно оновлює контент у власному блозі. Так, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в Instagram декілька фотографій, які безумовно доводять той факт, що Еліна стала лише вродливішою та жіночнішою.

 

Варто відмітити, що її постійно порівнюють з бек-вокалісткою Олега Винника Таюне, яку вважають його таємною дружиною. І недарма, адже окрім зовнішньої схожості, жінки розділи спільну долю “таємної коханки” повелителя вовчиць.

 

Олег Винник, після випуску спільної пісні з Еліною Іващенко, автоматично фанатами був записаний у кавалери юної виконавиці. Не бентежила шанувальників і величезна різниця у віці зірок. Цікаво, що сам Олег Винник навіть не став цей “роман” коментувати. Хоча насправді співак взагалі вкрай рідко якось коментує плітки щодо його амурних справ.

Нагадуємо, що Таюне вважають дружиною Олега Винника вже досить довгий відрізок часу. Вся справа в тому, що колишні односельчани артиста розповіли журналістам про весілля, яке зіграли молоді люди, а також підтвердили, що Олег емігрував до Німеччини саме з Таїсією. Подейкують і про те, що у пари є спільний син Юліан, який на даний момент проживає в Європі.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *