Бігав з ножем і лякав людей: у Кривому Розі спіймали ще одного «різника»

Вулицями Кривого Рогу бігав неадекватний чоловік із ножем 

У Кривому Розі, де нещодавно неадекватний чоловік напав і вбив двох людей та поранив ще вісьмох, на вулиці знову помітили невідомого з ножем. Зловмисник бігав зі зброєю біля одного із місцевих супермаркетів.

Як кажуть патрульні, їм про чоловіка повідомила стривожена містянка. У заяві жінка наголосила на неадекватній поведінці зловмисника.

Патрульні, приїхавши на місце інциденту, виявили правопорушника. Але він почав нервувати та намагався уникнути бесіди з поліцейськими. Зрештою він зізнався копам, що озброєний та вхопив ножа до рук.

Бігав з ножем і лякав людей: у Кривому Розі спіймали ще одного "різника" (фото)

Неадекватний чоловік бігав біля крамниці у Кривому Розі (фото: kr.patrolpolice.gov.ua/facebook)

Покласти зброю на землю просили його інспектори, але неадекватний чоловік не реагував, а потім різко побіг у напрямку місцевої школи.

Бігав з ножем і лякав людей: у Кривому Розі спіймали ще одного "різника" (фото)Чоловіка з ножем затримали патрульні (фото: kr.patrolpolice.gov.ua/facebook)

Патрульні наздогнали його і затримали. Криворіжця закували в кайданки, щоб він не спричинив шкоди ні собі, ані перехожим. На місце наприкінці викликали слідчо-оперативну групу Покровського відділення поліції.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *