Високоповажні гості відвідали Броварський фаховий спортивний коледж

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт та голова КОДА Василь Володін відвідали Броварський спортивний фаховий коледж.
Цей навчальний заклад має славетну історію та великі досягнення. Серед його вихованців – учасники Олімпійських і Паралімпійських ігор.
Зараз у закладі навчається 368 вихованців. Основний напрямок роботи коледжу – підготовка спортивного резерву для збірних команд України з дев’яти видів спорту:
✅бокс;
✅вільна боротьба;
✅велоспорт;
✅гандбол;
✅легка атлетика;
✅лижні гонки;
✅плавання;
✅хокей з шайбою;
✅академічне веслування.
Зважаючи на те, що коледж побудований ще у 1983 році, його будівлі та споруди, що розташовані на 7 га землі, потребують суттєвої модернізації, адже вони не відповідають сучасним вимогам спортивної підготовки майбутніх чемпіонів. Для вирішення цього питання необхідний як комплексний підхід та ґрунтовний аналіз, так і сприяння на державному та місцевому рівнях.
Отже, перший крок в цьому напрямку зроблено — маємо підтримку з боку Міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта.
🤝Я переконаний: якщо ми хочемо, щоб Київщина й надалі славилась своїми спортивними здобутками — маємо докласти до цього зусиль. Власне, цим активно зараз займаємось. Зокрема, в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», зводимо два сучасні спорткомплекси в Миронівці та Бучі.
Міністерство молоді та спорту України
На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та у приміщенні
На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенні
На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та у приміщенні
На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, на відкритому повітрі та дерево
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *