Водії через Дію знову можуть сплачувати штрафи від поліції

У мобільному додатку Дія тепер знову можна сплатити штраф за порушення ПДР, отриманий від патрульних поліцейських. Про це повідомляє прес-служба Міністерства цифрової трансформації України.

Послугу сплати штрафу від патрульних поліцейських за порушення ПДР в Дії було тимчасово припинено у лютому 2022 року після того, як розпочалося повномасштабне вторгнення в Україну російських окупаційних військ. Тоді ж у додатку Дія призупинили надання багатьох інших послуг.

Останнім часом ситуація з безпекою у нашій країні покращилась, тому в Дії знову почали надавати різноманітні послуги українцям. Поновилося також надання послуг водіям.

Тепер, наприклад, у мобільному додатку Дія знову можна сплатити штраф за порушення правил дорожнього руху, зафіксоване патрульними поліцейськими. Зверніть увагу на те, що йдеться саме про штраф, виписаний патрульними поліцейськими. Сплатити штраф за порушення ПДР, зафіксоване камерами автофіксації, поки що в Дії не можна. Така можливість має знову з’явитися через деякий час.

Водії через Дію знову можуть сплачувати штрафи від поліції

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *