В Україні нарешті теплішає – наприкінці тижня буде до +12°

В Україні 17 березня прогнозується у більшості регіонів дощ, температура вдень 3-8° тепла, у південних областях до 12° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

«У південній частині дощі; температура вночі 1-6° тепла, вдень 7-12°.На решті території невеликий, місцями помірний дощ з мокрим снігом, лише у північних областях вночі без істотних опадів; температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 3-8° тепла (в Карпатах значний сніг, температура протягом доби 1-6° морозу). На дорогах західних областей вночі та вранці подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний (на півдні та сході країни — південно-східний), 5-10 м/с», — йдеться у повідомленні.

У Києві та області у середу вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі близько 0°, вдень 5-7° тепла, на Київщині вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 3-8° тепла.

Згідно з прогнозом, в Україні 18 березня у південній частині, вдень і східних областях помірні, на решті территорії невеликі опади у вигляді мокрого снігу та дощу.19 березня в Україні, крім західних областей, місцями невеликі опади переважно мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці на дорогах, крім південної частини, подекуди ожеледиця.Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, 19 березня у західних та північних областях 0-5° морозу; вдень 1-6° тепла, на крайньому півдні країни місцями до 9° тепла.

У столичному регіоні 18-19 березня невеликий мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 18 березня від 3° тепла до 2° морозу, 19 березня 0-5° морозу; вдень 1-6° тепла.

Істотні опади на 20-21 березня в Україні не прогнозуються, лише 20 березня вночі у східних областях невеликий мокрий сніг.Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу, у західних та північних областях 0-5° морозу; вдень 1-6° тепла, у південних областях до 10° тепла.

На Київщині 20- 21 березня без істотних опадів. Температура вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *