В Україні почала працювати платіжна система Facebook Pay

Український ресурс itpedia.com.ua звернув увагу на те, що платіжний сервіс Facebook Pay став доступний користувачам з України. Цей універсальний гаманець для сервісів компанії Facebook дозволяє українським користувачам робити пожертвування і купувати віртуальну валюту соцмережі

Редактору видання вдалося прив’язати до сервісу банківську карту Mastercard і перерахувати гроші на збір пожертвувань через Facebook. Платіж пройшов в доларах за курсом банку. Сервіс також підтримує платіжні системи Visa і PayPal.

В Україні почала працювати платіжна система Facebook Pay

Поки сервіс доступний тільки в деськтопной версії. Зараз через Facebook Pay можна зробити пожертвування через вбудований механізм збору грошей на Facebook, а також купити віртуальну валюту Facebook Stars, за допомогою якої можна буде підтримати блогерів.

Відзначимо, що Facebook Pay – єдина система онлайн-платежів для Facebook, Instagram, Messenger і WhatsApp, запущена в листопаді 2019 року. Вона дозволяє проводити платежі всередині сервісів компанії, підключивши банківську карту платіжних систем Mastercard, Visa і PayPal. Зокрема, купувати товари усередині Instagram і проводити грошові перекази всередині Messenger і WhatsApp.

Які саме опції платежів і коли стануть доступні українським користувачам Instagram, Messenger і WhatsApp, поки невідомо.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *