В Україні сім’ям з дітьми дадуть вагому фінансову допомогу

Українцям став доступний ще один вид фінансової допомоги. Допомога від фонду Ukrainely переважно орієнтована на сім’ї з дітьми, але фонд розглядає всі заяви, і якщо людина або сім’я справді опинились у скруті, то їм також нададуть підтримку.

Про це йдеться на сайті фонду Ukrainely, де можна почитати умови надання фінансової допомоги, а також подати свою заявку.

Щоби подати заявку, слід перейти за таким посиланням: https://ukrainely.com/apply/military

Там розміщено анкету, яку має заповнити заявник. У фонді наголошують, що благодійники намагаються надати підтримку якомога більшій кількості громадян. Отже ті, хто вже отримував якусь фінансову допомогу від іншого фонду, не можуть подавати чергову заяву — їм відмовлять. Адже ще далеко не всі українці вже отримали хоча б один вид допомоги.

В інформації від фонду попереджають, що пріоритет надається сім’ям із дітьми, але це не означає, що подавати заяву не може решта громадян. У будь-якому випадку заяву розглянуть. А розраховувати на підтримку може будь-хто, хто не виїхав за межі України.

«Нашим пріоритетом являються сім’ї з дітьми, але якщо у вас немає дітей і є потреба отримати допомогу, ви все одно можете подати заяву — наша команда розгляне вашу ситуацію», — йдеться у повідомленні фонду.

В Україні сім'ям з дітьми дадуть вагому фінансову допомогу

Загалом ця благодійна організація має декілька програм допомоги громадянам України:

  • підтримка сімей під час війни;
  • підтримка внутрішньопереміщених осіб;
  • підтримка військових і тероборони.

Ще одна особливість цієї допомоги: люди самі називають суму, яку хотіли би отримати. А вже у фонді вирішують, чи задовольняти їхнє прохання, та якою має бути сума.

«Суму допомоги визначаєте ви самі, проте наша команда може узгодити тільки частину, тому просимо віднестись відповідально. Оберіть суму допомоги в доларах, яку ви розраховуєте отримати. На вашу банківську картку буде відправлено суму в гривні згідно з курсом UAH/USD на момент відправлення коштів», — роз’яснили у фонді.

Якщо допомога буде призначена, то на картку не прийде відразу вся сума, а її переказуватимуть отримувачу частинами.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *