ДТЕК та Дія спростили укладання договору на розподіл електроенергії

ДТЕК Мережі запустив оновлений особистий кабінет для клієнтів. Відтепер, укладаючи договір на розподіл онлайн, клієнти компанії можуть поділитись копією паспорта через застосунок Дія для автоматичного заповнення персональних даних, що спрощує процес подачі заявки.

Про це йдеться в повідомленні ДТЕК Мережі.

«Попри війну та складну ситуацію в країні, ДТЕК продовжує розвивати зручні сервіси для клієнтів. Укладення договору онлайн дає можливість клієнтам швидко та просто подати заявку на розподіл електроенергії повністю віддалено», — йдеться в ньому.

Зазначається, що сервіс буде корисним новим клієнтам, мешканцям багатоквартирних будинків під час переходу на «прямі» договірні відносини між клієнтами та операторами системи розподілу, а також тим, кому треба переоформити договір у зв’язку зі зміною власника квартири чи будинку.

«Сьогодні нашим клієнтам більше не потрібно особисто звертатися до центрів обслуговування та витрачати на це багато часу. Перехід на прямий договір з розподілу електроенергії можна зробити повністю онлайн, через смартфон та Дію», – зазначив директор по взаємодії з клієнтами ДТЕК Мережі Руслан Волинець.

В компанії підкреслили, що функціонал особистого кабінету доступний для комп’ютерів з операційними системами Windows, MacOS та на мобільних пристроях з Android та iOS.

Укласти договір можна у 3 кроки:

1. В особистому кабінеті на сайті оператора системи розподілу клієнт подає заявку на укладення договору. Для автоматичного заповнення персональних даних можна використати шеринг паспорта через Дію.

2. У компанії перевіряють заявку та готують пакет документів протягом трьох робочих днів.

3. Клієнт отримує документи або уточнюючі запитання в особистому кабінеті та на електронну пошту.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *