Жахливе вбивство на Подолі – чоловік розчленував свою дружину і сховав у морозилці (відео затримання)

На проспекті Правди в Києві (Подільський район) сталося жахливе вбивство – чоловік виявив розчленоване тіло в квартирі. Потім виявилося, що син заявника наніс не менше 15 ударів ножем своїй дружині, а після вбивства ще жив у квартирі з трупом.

Як раніше повідомляла поліція, об 11:40 їм подзвонив чоловік і повідомив, що виявив розчленоване тіло жінки в квартирі свого родича.

Як вдалося з’ясувати «Сьогодні» підозрюється в страшному злочині чоловік убитої.

«Розчленоване тіло жінки виявив у квартирі батько підозрюваного. Убита жінка – дружина підозрюваного», – повідомила нам пресофіцер поліції Подільського району Києва Ганна Страшок.

Місце злочину. Фото поліції Києва

Правоохоронці оглянули приміщення, поспілкувалися із заявником і ймовірними свідками, а також продовжують встановлювати обставини злочину.

Згодом поліція Києва розповіла деталі моторошного вбивства. Чоловік наніс дружині близько 15 ударів ножем у живіт та груди, після чого розчленував тіло та заховав у морозильну камеру.

Зловмисник втік – його затримали аж у Черкасах. Вбита – 40-річна уродженка Черкаської області, вони з 35-річним чоловіком постійно конфліктували. Ще близько тижня після вбивства фігурант жив у цій квартирі, але згодом виїхав у місто Черкаси.

«За нашим орієнтуванням правоохоронці Черкаської області менше ніж за три години затримали підозрюваного. Після втечі він перебував в оселі вбитої ним жінки та намагався скоїти самогубство, але поліцейські цьому завадили», – зазначив начальник поліції Києва.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *