Зеленський втратив «Сватів» і «Квартал 95»: росія відібрала в українського президента права

Тепер ці товарні знаки може зареєструвати на себе будь-хто з росіян. І крапка

Не так давно в інтернеті з’явилась інформація, що росія збирається знімати продовження серіалу «Свати», який є дітищем студії «Квартал 95», котра напряму пов’язана з президентом України Володимиром Зеленським. Сам він був продюсером оригінального шоу. Навіть з урахуванням того, що в росії закон не має жодної сили, якщо він не вигідний місцевій диктатурі, виникали питання, на яких підставах росіяни використовуватимуть чужу інтелектуальну власність.

І от з’явилось пояснення. Як заявив пропагандистському РІА «Новості» юрист Борис Башилов, Зеленський в росії втратив права на товарні знаки «Свати» і «Квартал 95», а заразом і на «Розсміши коміка». За його словами, тепер будь-хто може подати заявку до роспатенту і зареєструвати аналогічні товарні знаки. Головне, щоби вони не були схожими на попередні настільки, щоби їх можна було сплутати.

Повідомляється, що усі вказані товарні знаки були зареєстровані в росії у 2012 році. Після обрання на пост президента України Зеленський добровільно передав права на них ТОВ «Закупівельні рішення». На перелічені товарні знаки було зареєстровано практично всі класи товарів та послуг – від виготовлення курятини, мінеральної води та молока до рекламних заходів та дресирування тварин.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *