Злива наробила лиха на Київщині: підтопило будинки, дороги та дитсадок

Минулої доби рятувальники  Київщини 5 разів залучалися до робіт із відкачування води з підтоплених господарств внаслідок інтенсивних атмосферних опадів. 
Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Київській області.



Так, 7 жовтня о 17:15 до оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про підтоплення приватного домогосподарства на вулиці Яблуневій у с. Гора. На місце події було направлено черговий караул 23 Державної пожежно-рятувальної частини м. Бориспіль. За допомогою мотопомпи рятувальниками оперативно було виконано роботи з відкачування води.

О 09:35 до оперативно-диспетчерської служби Таращанського району надійшло повідомлення про підтоплення після проливних дощів приватного двору та погребу по вулиці О.Вишні. По прибуттю чергового караулу та оцінки масштабів підтоплення рятувальники почали викачку води з погреба та подвір’я за допомогою мотопомпи. О 10:20  відкачування води завершено.

Злива наробила лиха на Київщині: підтопило будинки, дороги та дитсадок (фото)

Рятувальники Броварського району залучалися до робіт з відкачування дощової води на території дошкільного навчального закладу «Барвінок».

8 жовтня особовим складом 56 Державної пожежно-рятувальної частини м. Бровари проведено роботи з відкачування води з проїжджої частини на вулиці Фельдмана.

Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *