З 1 вересня в школах Броварської ОТГ впроваджується інформаційно-комунікаційна система «Єдина Школа»

Новації в галузі освіти: з 1 вересня в школах Броварської ОТГ впроваджується інформаційно-комунікаційна система «Єдина Школа».
Коротко розповім в чому її суть та переваги, а вже з початку нового навчального року кожен зможе відчути їх на практиці. Переконаний, що ця платформа стане корисною та зручною і для освітян, і для батьків, і для учнів. Але в першу чергу її функціонал оцінять батьки.
Тривалий час ми обговорювали питання впровадження в броварських школах електронного щоденника. Проте система «Єдина Школа» це набагато ширше поняття — різні модулі дають змогу всебічно відслідковувати шкільне життя житини. Це і «Електронний журнал» і «Дистанційне навчання» і можливість чату батьків та педагогів. Навіть той же «Електронний щоденник» матиме розширений функціонал. Крім того, в «Єдиній Школі» першочергово будуть з’являтись новини, які стосуються класу, школи чи всіх закладів освіти міста.
Хочу зазначити, що платформа дуже гнучка, тому дозволяє в подальшому підключати нові можливості. Так, в процесі розробки зараз модулі «Розклад уроків», «Електронний архів» та «Електронний документообіг».
Загалом ІКС «Єдина Школа» успішно функціонує в 835 закладах освіти 20 областей України. Нею вже користується 18 тисяч вчителів, 220 тисяч учнів та 260 тисяч батьків. А вже скоро до неї доєднаються і Бровари. Більш детально функціонал системи можна побачити в презентації.На зображенні може бути: екран та текст
На зображенні може бути: текст «види електронних журналв: класний журнал 1 журнал облку руху учнв журнал облку пропущених замнених урокв TE.topeng. S журнал ндивдуального навчання журнал факультативних занять»
На зображенні може бути: 3 людини, дитина, люди сидять та текст
На зображенні може бути: 1 особа, дитина та текст
На зображенні може бути: дитина, у приміщенні та текст
На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст
 
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *