Київ днями перейде до «червоної» зони – Кличко

Київ найближчими днями переходить до «червоної» зони карантину. Рішення затвердить комісія з надзвичайних ситуацій міста вже завтра.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час відкриття засідання Київради у четвер, 21 жовтня, передає пресслужба КМДА.

Так, у п’ятницю, 22 жовтня, Комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалить рішення про запровадження додаткових обмежень і функціонування столиці в умовах «червоної» зони.

«Днями Київ потрапить у «червону» зону карантину. Бо ситуація з розповсюдженням коронавірусу в столиці стрімко погіршується. За минулу добу в Києві – майже 1200 нових хворих та 39 летальних випадків. Вік, тих, хто помер, – від 29 років. Останніми днями до лікарень столиці госпіталізують по пів тисячі хворих. І більшість із них – у важкому стані», — заявив Кличко.

За даними мера, вже понад 50% ліжок, які підготувало місто для лікування хворих на коронавірус, заповнені. А з киснем заповнені більше ніж 63% місць в лікарнях.

Кличко закликав посилити кампанію вакцинації киян і нагадав, що на сьогодні 98% госпіталізованих до лікарень міста — не щеплені громадяни. І 99% летальних випадків — це не вакциновані пацієнти.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *