Майже у 30 разів дорожче: бізнесмени з Броварів перепродають спецдозволи на видобуток бурштину в Олевську

Підприємці з Київської області, які купили за 670 тисяч гривень у Держгеонадр України «спецдозвіл на видобуток бурштину», перепродують його за 20 мільйонів грн.

   Спецдозвіл окремо перепродати не можна, тож підприємці вдалися до хитрощів і виставили на аукціон «КОРПОРАТИВНІ ПРАВА (100 % ЧАСТКА У СТАТУТНОМУ КАПІТАЛІ) В ТОВ «ГІД ГРУП»». Про це повідомляє «Olevsk online».

  Лот такого змісту розміщений в системі Прозорро Продаж

  На продаж пропонується 100% корпоративних прав ТОВ «ГІД ГРУП».

  «ТОВ «ГІД ГРУП» (далі Компанія) – приватна компанія, має всю необхідну дозвільну документацію (спеціальний дозвіл на користування надрами №5004 від 31 травня 2019 року) для реалізації законно видобутого бурштину-сирцю в процесі геологічного вивчення у тому числі дослідно-промислової розробки на родовищі «Семенівське» зальною ліцензійною площею 19 га., яке розташоване в Олевському районі Житомирської області поблизу с. Обище. Дане родовище являється унікальним та заслуговує на увагу завдяки своїм запасам!!! та якості сировини», — повідомляє продавець

Ділянку Семенівську з покладами бурштину в Житомирській області 31 травня 2019 року придбала компанія ТОВ «ГІД ГРУП» за 670 тис грн. :https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2019-03-04-000050-1 ТОВ «ГІД ГРУП» зареєстрована у м. Бровари Київської області 25.08.2018 за 243 дні до аукціону, і основним видом діяльності була неспеціалізована оптова торгівля.

Новини Житомира

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *