Мама рядового «Слуги народу» за 2 роки купила нерухомості на 14,5 млн грн

Мати нардепа від «Слуги народу» Андрія Клочка за два роки купила дві квартири в Києві, будинок, кілька земельних ділянок і авто на суму близько 14,5 млн грн. При цьому старт великих покупок збігся з приходом парламентарія до Верховної Ради.

Про це йдеться в сюжеті Марії Землянський для Bihus.Info.

За даними Реєстру прав на нерухомість, в серпні 2021-го Наталія Клочко придбала відразу дві квартири (на 200 і на 68 кв.м) і нежитлове приміщення (4,5 кв. м) в столичному ЖК Рів’єра. Комплекс знаходиться поруч зі станцією метро «Славутич» і має вихід до пляжу на Дніпрі. Вартість квадратного метра в житловому комплексі становить 35 тис.грн, таким чином нерухомість обійшлася матері народного обранця в кругленьку суму близько 9,5 млн грн.

У квітні поточного року 70-річна жінка здійснила ще одну дорогу покупку-будинок площею 150 кв.м під Броварами в селі Перемога. Елітне житло знаходиться в котеджному селищі Viva Village Town, що складається з 13 таунхаусів. Зараз будинки трохи меншої площі продають за 1, 8 млн грн.

Минулого року Наталія Клочко отримала у власність 24 соток на відстані 25 км від столиці в закритому котеджному селищі Блиставиця, яке знаходиться посеред лісу. Журналістка зазначає, що навіть без комунікацій сотка землі там коштувала 86 тис. грн. Таким чином мати нардепа повинна була викласти за ділянку близько 2 млн грн.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *