Найближчими годинами ситуація в енергосистемі буде стабілізована, — глава ДТЕК Тімченко

Російські терористи ніколи не досягнуть своєї мети, обстрілюючи цивільну енергетичну інфраструктуру, вони не залякують українців і не змусять відмовитися від наших принципів.

Про це заявив глава ДТЕК Максим Тімченко, його слова цитує пресслужба компанії, передає Цензор.НЕТ.  

«Російські терористи ніколи не досягнуть своєї мети — вони не залякають нас і не змусять відмовитися від своїх принципів. Атаки на енергетичну інфраструктуру — це військовий злочин, за який усі винні будуть відповідати. Усі, зокрема так звані російські «енергетики», які допомагають варварам визначати цілі атак. Україна вистояла, вистоїть та переможе. І жодні терористичні атаки на цивільну інфраструктуру цього не змінять. Ми будемо зі світлом, а ви назавжди залишитеся у темряві», — заявив генеральний директор ДТЕК.

ДТЕК відновив роботу своїх електростанцій та електромереж. Відновлено електропостачання всіх об’єктів критичної інфраструктури – лікарень, водоканалів – у всіх регіонах, де працюють фахівці компанії. Йде поступове підключення побутових споживачів.

Найближчими годинами ситуація в енергосистемі буде стабілізована.

«Не маючи шансів проти української армії на фронті, варвари вирішили тероризувати цивільне населення. Українська енергосистема встояла. Російські терористи, які мріяли позбавити нас світла, нічого не досягли. І ніколи цього не досягнуть. Енергетики вистояли у складному бою з підлим та безпринципним ворогом», — заявили в ДТЕК Ахметова 

Джерело: https://censor.net/

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *