На Дніпропетровщині росіяни запустили дрон-камікадзе по житловому будинку, постраждали 6 людей

Війська Росії атакували дронами-камікадзе Дніпропетровську область. Один із безпілотників потрапив у двір приватного житлового будинку, внаслідок чого поранення отримали 6 громадян. Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі голова обласної ради Микола Лукашук.

«До вечора сили ППО збили над Дніпропетровщиною 2 дрони-камікадзе типу «Шахид-136». Один безпілотник упав у дворі домогосподарства, там сталася пожежа. Шестеро людей постраждали, одна людина госпіталізована. Три господарські будівлі зруйновано, пошкоджено приватний будинок, два автомобілі, – повідомив Лукашук.

За його словами, уламки ще одного дрону було знайдено на автодорозі. Там пошкоджено 100 метрів квадратних дорожнього покриття.

– Такими дронами атакували нашу область не вперше. Росіяни чомусь називають їх «Герань-2», їхній звук схожий на звук мопеда. Західні ЗМІ пишуть, що тактика використання іранських «шахідів» передбачає роботу двох дронів за однією метою. Очевидно, таку тактику ми сьогодні й спостерігали, — наголосив чиновник.

Протягом останньої доби росіяни застосовували дрони-камікадзе і в інших регіонах нашої країни. Такими ж безпілотниками було завдано ударів по Одещині. В результаті зруйновано адмінбудівлю у припортовій зоні. Жертвою атаки стала як мінімум 1 людина.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *