На Київщині «накрили» нарколабораторію, організовану екс-поліцейським

Потужності лабораторії дозволяли щомісяця виробляти близько 4 кг амфетаміну. Такий «бізнес» приносив понад мільйон гривень доходу на місяць.

Припинено діяльність наркоугруповання, організованого екс-поліцейським. Про це повідомляють в Офісі генпрокурора України.
 
«За даними слідства, злочинна група діяла на території м. Києва та області. Організував наркобізнес мешканець Борисполя, який у минулому проходив службу в поліції та був обізнаний в оперативній роботі. До цієї діяльності він залучив ще чотирьох осіб – мешканців столиці та області. Підозрювані облаштували нарколабораторію в одного з членів групи у підсобному приміщенні. Її потужності дозволяли щомісяця виробляти близько 4 кг амфетаміну. ​​Такий «бізнес» приносив їм понад мільйон гривень доходу на місяць», — йдеться у повідомленні.
 
Повідомляється, що п’ятьом членам організованої групи повідомлено про підозру у вчиненні незаконного виготовлення, зберігання з метою збуту психотропних речовин, вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.
 
 
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *