На Київщині розглядають варіанти нових міжміських перевезень: зокрема запровадження маршруту Київ — Бориспіль

КОДА запланувала вдосконалити автобусні перевезення на Київщині. Так, голова Київської обласної адміністрації Василь Володін повідомив, що зараз його команда активно працює над поліпшенням міжміських та приміських маршрутів. У тому числі тих, що сполучають населені пункти Київщини зі столицею.

«Розуміємо всю важливість цього питання, тож маємо на меті зробити транспортне сполучення в області максимально зручним для людей», – заявив Володін.

Експерти Державного автотранспортного науково-дослідного та проєктного інституту вже провели аналіз діючої мережі громадського транспорту. Також було враховано пропозиції від райдержадміністрацій, територіальних громад і перевізників. На їх основі було сформовано новий проект маршрутної мережі.

Тепер стартувала стадія громадського обговорення, яка триватиме 10 днів. Переглянути запропонований проект можна за посиланням: https://bit.ly/3mqHAJ1

«Підкреслю, що ми розглядаємо варіанти відкриття нових автобусних маршрутів, аналогів яким до цього не було. Наприклад, йдеться про пряме сполучення між Борисполем і Броварами. Саме тому закликаю всіх жителів області активно долучатись до обговорення та надсилати свої пропозиції. Спільно попрацюємо над тим, щоб створити унікальну та комфортну маршрутну мережу в межах Київщини», – резюмував голова КОДА.

Свої пропозиції щодо оновлення мережі громадського транспорту можна надсилати на електронну пошту: perevez@koda.gov.ua.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *