На очисних спорудах у Броварах ледь не загинули дві жінки

У вівторок, 15 червня, у Броварах на одній із насосних станцій очисних споруд трапився нещасний випадок, який ледь не забрав життя двох місцевих жительок

Про це повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина» з покликанням на «Трибуна Бровари».

За інформацією рятувальників, на очисних спорудах насосної станції на глибині 10 м виникло випаровування газів метану. Дві жінки 1963 та 1968 років народження, які в цей час перебували на місці події, втратили свідомість.

Ще до приїзду працівників ДСНС одну з постраждалих дістали та перенесли за межі очисних споруд небайдужі мешканці, які і викликали «швидку». Іншу жінку в спецоблаштунках рятували вже працівники ДСНС із 1-го відділення 56-ДПРЧ.

По приїзду медики на місці події надали першу медичну допомогу двом постраждалим жінкам та доставили їх до броварської лікарні.

Очільник броварської лікарні Валентин Багнюк розповідає:

Цих жінок ми негайно помістили в реанімацію, адже одна з них перебувала в тяжкому, інша – у вкрай тяжкому стані – фактично в комі.

Із його слів, через нерівномірне дихання одну з постраждалих довелося проінтубувати. Як згодом з’ясувалося, вона раніше перехворіла на COVID-19. Токсикологи провели симптоматичну терапію, після якої жінок вивели в «задовільний» стан.

Жінки перебували в реанімаційному відділенні добу. Зараз їм набагато краще, тому лікарі планують переведення до пульмонологічного відділення.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *