На території Броварського району Київської області очікуються масштабні відключення електроенергії

На території Броварського району Київської області очікуються масштабні відключення електроенергії за низкою адрес — світла не буде 27 та 28 вересня. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікувала місцева влада у соціальних мережах.

27 вересня, з 08:00 до 17:00 не буде електроенергії за наступними адресами: Жердова: Жовтнева, М. Онопрієнко; Рудня: Лісова; Бобрик: Шевченка, Волошкова, Кринична, Довженка, Козацька, Заворицька, Садова, Голуба, Парнікова, Михайлівська, Райдужна, Польова, Лісова, Набережна, Молодіжна, Вишнева, Лесі Українки, Лугова, Вербова та ін. Гайово: Дачна. 28 вересня з 09:00 до 18:00: Зазимтя: Лісова, Деснянська, пров. Деснянський, Залізнична. Погребу: Лугова, Підлісна.

Нагадаємо, що нещодавно на території Київської області 37 населених пунктів залишилися без електропостачання частково або повністю — причиною стала негода, злива та шквальний вітер 20 і 21 вересня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації. Негода знеструмила 31 повітряну лінію та 454 підстанції, без світла повністю залишилися 32 населені пункти та 37 — частково. Жителів області закликали не ігнорувати правила безпеки під час негоди.

Джерело: https://kyiv.comments.ua/

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *