Нетверезий офіцер наїхав на трьох дівчат-курсанток у Києві: деталі жахливої ДТП

У Києві п’яний водій збив трьох дівчат на території військової частини

У Києві майор на автомобілі Toyota збив трьох дівчат-курсанток на території військової частини по вулиці Зоологічній. Дівчат з тілесними ушкодженнями екстрено госпіталізували, а водія затримали.

Інцидент стався 25 серпня на території військової частини по вулиці Зоологічній. У поліцію надійшло повідомлення, що водій автомобіля «Тойота Пріус» скоїв наїзд на трьох курсанток військового інституту. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Деталі повідомили на сторінці «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Попередньо встановлено, що водій під час скоєння наїзду перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він не впорався з керуванням автомобіля і вчинив наїзд на дівчат, які стояли біля адміністративної будівлі. Постраждалі отримали переломи кінцівок, їх госпіталізували.

П'яний майор наїхав на трьох дівчат-курсанток у Києві: деталі жахливої ДТП

У Києві п’яний майор скоїв наїзд на трьох дівчат-курсанток (Фото: Київ Оперативний)

Водія, 1974 року народження, затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Дані про подію внесені до Єдиного реєстру та розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення ПДР). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років з позбавленням права керувати автомобілем строком на три роки.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *