Нова «Міс Земля»: який вигляд має найкрасивіша дівчина планети

23-річна Міна Сью Чой обійшла представниць Австралії, Колумбії та Палестини, які отримали титули «Міс Повітря — 2022», «Міс Вогонь — 2022» і «Міс Вода — 2022». Корону переможниці вручила «Міс Земля — 2021» Дестіні Евелін Вагнер із Белізу. Фото Міни в галереї:

Кореянка перемогла у конкурсу "Міс Земля", тільки подивіться на цю красуню. Що відомо про нову "Міс Земля".Цього року конкурс уперше від початку пандемії проводили очно: до цього у 2020 і 2021 роках організатори влаштували віртуальне нагородження. Тоді це був перший подібний прецедент в історії Великої четвірки конкурсів краси, і він, звісно, допоміг гарантувати безпеку учасниць, але сильно позначився на видовищності змагання. Тому очний фінал конкурсу 29 листопада у філіппінському місті Паранака вийшов особливо святковим.

«Міс Земля» — наймолодший із «великої четвірки» конкурсів краси. Організатори цього огляду красунь мають на меті не тільки влаштувати шоу, а й привернути увагу до екологічних проблем. Переможниця має бути не просто красунею, а й горіти ідеєю захисту довкілля: увесь наступний рік вона працюватиме представницею програми ООН з довкілля, співпрацюватиме зі Всесвітнім фондом дикої природи та іншими організаціями.

Тож в анкетах учасниць на сайті конкурсу в кожної учасниці вказана тварина, яка їй подобається найбільше. У переможниці цього року, Міни Сью Чой, це був дельфін. Майбутня «Міс Земля — 2022», представниця Південної Кореї Міна Сью Чой, народилася в корейській родині в Сіднеї (Австралія) і прожила там до семи років. Потім вона переїхала до Сеула і пішла до місцевої школи. Дівчина зізналася, що спочатку однолітки не прийняли її, оскільки вона багато говорила англійською, але потім у неї вийшло інтегруватися і знайти друзів.

Сью Чой кілька разів змінювала місце проживання і періодично поверталася на етнічну батьківщину. У неї є родичі в Канаді, Австралії, США та Південній Кореї. За словами дівчини, незважаючи на відстані, її близьким вдається підтримувати зв’язок і збиратися на важливі свята. Батьки Міни навчили її шанувати сімейні традиції й водночас бути відкритою до нового досвіду. 2021 року кореянка переїхала до США й почала вивчати комунікації в Іллінойському університеті в Урбані-Шампейні. Того ж року вона отримала титул «Міс Корея — 2021».

Міна пояснила, що насамперед пишається приналежністю до корейського народу. Вона вважає корейців працьовитими і такими, що вміють приймати виклики долі. Дівчина зізналася, що їй приємний інтерес людей з усього світу до Кореї та її культури.

Найнезвичайнішим вчинком, який вона коли-небудь робила, Міна вважає поїздку на Балі, про яку вона не попередила батьків. Тоді вона летіла з пересадкою і запізнилася на стикувальний рейс, через що їй довелося просидіти в аеропорту десять годин. «Це був мій перший досвід подорожі поодинці в незнайоме місце. Пам’ятаю, що одночасно відчувала і тривогу, і сильний інтерес до нового», — сказала Сью Чой.

Серед пріоритетів Міни — зниження вуглецевого сліду за рахунок використання екологічного транспорту. За словами дівчини, вона любить їздити на велосипеді вулицями Сеула, і насолоджується їхньою красою. Вона пояснила, що їзда на велосипеді корисна не тільки для здоров’я, а й для навколишнього середовища. «Зелений» транспорт допомагає скоротити викиди небезпечного для людини і природи вуглекислого газу. До речі, не тільки Міна названа найкрасивішою дівчиною світу. 

 

У фіналі конкурсу чотирьом претенденткам на головний титул поставили одне й те саме запитання: «Що б ви хотіли виправити в цьому світі і як би ви це зробили?» Відповідь Міни вразила глядачів, ведучого та журі, оскільки вона звернула увагу на важливість співчуття та вміння встати на місце іншої людини, щоб зрозуміти, що вона відчуває і чому. Дівчина зробила висновок, що хотіла б зробити цей світ більш прийнятним та емпатичним.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *