Окупанти вночі атакували Україну чотирма «Шахедами», сили ППО збили всі дрони

Сили протиповітряної оборони України 23 травня відбили чергову спробу російських окупантів атакувати наші регіони дронами-камікадзе Shahed-136/131 іранського виробництва. Ворог запустив чотири такі БПЛА – всі їх було знешкоджено.

Про роботу захисників неба повідомив Генеральний штаб ЗСУ. Зауважмо, що ніч вівторка супроводжувалася масованою повітряною тривогою, оголошеною в усіх областях.

Військові наголосили, що РФ продовжує вести загарбницьку війну, не припиняє завдавати ударів, здійснювати обстріли не лише військових, а й цивільних об’єктів в Україні.

«Попередньо, цієї ночі ворог задіяв для ударів до чотирьох «Шахедів»всі збито. Інформація уточнюється», – йдеться у повідомленні.

Зауважимо: після масованої повітряної атаки ворога вночі 22 травня начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк заявила, що такі російські обстріли триватимуть і надалі.

За її словами, воєнні злочинці з Росії подібними атаками намагаються прослідкувати напрямки дії української протиповітряної оборони, щоб її виснажити.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *