Олег Ляшко поступився броварчанину Анатолію Гуньку на довиборах у Раду: дані ЦВК

Центральна виборча комісія опублікувала результати проміжних виборів народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №208 (Чернігівська область).

За результатами підрахунку 100% протоколів, лідирує представник «Слуги народу» Анатолій Гунько. Одразу за ним іде очільник «Радикальної партії Олега Ляшка» Олег Ляшко.

 

Так, за Гунька віддали голос 34,1% виборців (21 245 голосів), а за Ляшка – 31,78% (19 799 голосів). За самовисуваницю Людмилу Давиденко віддали голос 26,68% виборців (16 622 голосів).

Підсумки довиборів до Верховної Ради на 208-му окрузі.

Зазначимо, що решта кандидатів у народні депутати набрали менше ніж 5% голосів.

Як повідомлялося, за даними ЦВК, явка на проміжних виборах народного депутата, що відбулися 25 жовтня, становить 50,03%. До складу округу входять Бахмацький, Борзнянський, Куликівський, Менський і Талалаївський, частина Ічнянського району (місто Ічня і територія на північний схід від нього) Чернігівської області.

Нагадаємо, що Ляшко напередодні оголосив про свою перемогу. Зі свого боку, Гунько зазначив, що також здобув перемогу на виборах.

«За паралельним підрахунком голосів, який проводився моїм штабом, я здобув впевнену перемогу у виборчих перегонах на 208-му окрузі. Тепер стає зрозумілою істерика мого опонента Олега Ляшка, який на камери центральних телеканалів здійснював показовий виступ із його обрання», – написав Гунько у Facebook.

«Але залишається відкритим питання щодо головного спонсора і витрат фінансових коштів на кампанію після остаточного фіаско», – додав він.

Згодом кандидат у народні депутати від Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що не визнає результати парламентських виборів у своєму 208-му окрузі на Чернігівщині. Він висловив переконання, що перемогу на них здобула саме його команда. Крім того, політик звинуватив свого опонента-«слугу» в підкупі виборців

27 жовтня Олег Ляшко обізвав «слугою грошей» Анатолія Гунька – свого головного опонента на довиборах до Верховної Ради в 208-му окрзі. Політик заявив, що однозначно здобув перемогу в першому турі, а представника від «Слуги народу» вкотре винуватив у фальсифікаціях виборів.

cvk.gov.ua

Довибори до парламенту відбулися через те, що попередній мажоритарник від цього округу Валерій Давиденко помер

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *