Передчасно пішла з життя переяславська спортсменка та тренерка з баскетболу Ірина Бикова

Не справившись із підступною хворобою, несподівано для всіх пішла з життя тренерка баскетбольної команди «Переяслав», організаторка обласної дитячої ліги Ірина Бикова. 2 вересня їй виповнилося 38 років.

16 листопада стало відомо, що знана переяславська спортсменка потрапила до реанімації і бореться за життя з підступною хворобою. Сьогодні, 22 листопада, трагічну новину про смерть Ірини Сергіївни повідомили на сторінці Федерації баскетболу України.

«Вона завжди надихала оточуючих своїм ставленням до справи та любов’ю до баскетболу. Іра була гравцем та тренером команди «Переяслав», а також багато своєї енергії віддала організації обласної дитячої ліги», – написали про Ірину колеги.

Баскетбольна команда "Переяслав" із тренерками Аллою Вікторівною та Іриною Сергіївною (стоїть праворуч із донечкою).Баскетбольна команда «Переяслав» із тренерками Аллою Вікторівною та Іриною Сергіївною (стоїть праворуч із донечкою).

Тренерка Ірина Бикова – майстер спорту, тренер вищої категорії, чемпіонка Європи з баскетболу серед кадетів – виросла у спортивній родині. Тато Сергій Іванович – учитель фізичної культури, мама Алла Вікторівна – Заслужений тренер України, головний тренер БК “Переяслав”. Ірина працювала поряд із мамою другим граючим тренером БК “Переяслав” (вища ліга, жінки).

Ірина Бикова (ліворуч) була прикладом для юних баскетболістів ПереяславщиниІрина Бикова (ліворуч) під ігровим номером 13 – вона була прикладом для юних баскетболістів ПереяславщиниАвтор: Володимир Набок

Без мами лишилася шестирічна донечка Аня.

Ірина любила життя, спорт, свою донечку....
Великий біль і горе – втратити таку світлу ЛЮДИНУ.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *