Поліція Броварщини припинила 5 фактів домашнього насильства

Звернення подібного характеру є першочерговими для поліцейських та потребують негайного реагування адже будь яка затримка може призвести до невиправних наслідків. Тож отримуючи подібні повідомлення, поліцейські негайно вирушають на місце події аби припинити протиправні дії кривдника.
Протягом тижня до Броварського відділу поліції, для реагування, надійшло 5 повідомленнь із заявами про домашнє насильство. Тому, завдяки оперативному реагуванню поліцейських, у кожному випадку протиправні дії припинено, а відносно правопорушників зібрано адміністративні матеріали за ст. 173-2 (Вчинення насильства в сім’ї, невиконання захисного припису або непроходження корекційної програми), які передано на розгляд суду.
На жаль, досі лишається проблемою те, що люди воліють не повідомляти про домашнє насильство, яке вважають чимось належним та багато викликів закінчуються тим, що постраждала особа відмовляється писати заяву до поліції — пробачає кривдникові, або просто вважає, що далі діяти не треба.
Якщо ж все-таки сталось так, що ви потребуєте допомоги, або стали свідком прояву домашнього насильства, неодмінно телефонуйте до поліції.
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *