По-багатому: Тіна Кароль провела екскурсію своїм будинком і розказала, з ким живе

Так, котедж зірки розташований в селищі Зазим’я в Броварському районі. Примітно, що навпроти будинку Тіни побудований новий ЖК, з будинків якого можна з легкістю заглянути у двір знаменитості. Щоправда, сама територія обгороджена високим парканом, за яким ховається великий сад, а також майданчик для занять спортом.

дом тины кароль

Як розповідала Кароль, особняк вони почали будувати з її покійним чоловіком, продюсером Євгеном Огіром, а ось закінчувати будівництво співачці довелося вже одній.

тина кароль где живет

У заміському будинку Тіна проводить час, коли не сильно завантажена на роботі. Наприклад, тут артистка проводила весь локдаун разом зі своїм сином Веніаміном. На великій території Тіна Кароль розмістила 3-поверховий котедж, лаунж-зону, спортзал. Але особлива гордість співачки — сад, город і розарій з 50 трояндових кущів. В побуті Тіна обожнює чистоту, колекціонує пам’ятні речі і не проти експериментувати з інтер’єром.

Тина Кароль с сыном Вениамином

Незважаючи на те, що знімками свого будинку Кароль не ділиться в соцмережі, зрідка знаменитість запрошує в гості журналістів. На рідкісних кадрах можна роздивитися мінімалістичний інтер’єр, а також деякі предмети меблів. Наприклад, на третьому поверсі розташований великий білий рояль.

где живет кароль

где живет кароль

тина кароль дом внутри

тина кароль дом внутри

 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *