Розбещував маленьку падчерку та зберігав дитяче порно, — у Києві заґратовано педофіла | Кримінал Києва

До столичної поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що на вулиці Вадима Гетьмана її чоловік розбещував її малолітню доньку.

За вказаною адресою негайно виїхали екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції, оперативники та співробітники ювенальної превенції для встановлення усіх обставин злочину.

У ході проведення комплексу слідчих та оперативно-розшукових заходів працівники поліції з’ясували, що з 2019 року правопорушник вчиняв відносно своєї 8-річної падчерки розпусні дії та схиляв її до вступу у статевий зв’язок неприроднім шляхом. Згодом про протиправні дії зловмисника дізналась мати потерпілої та повідомила про це правоохоронним органам.

Поліцейські затримали раніше не судимого 36-річного киянина. Окрім того під час проведення обшуку за місцем мешкання фігуранта слідчі спільно з працівниками управління протидії кіберзлочинам у місті Києві вилучили системний блок, мобільні телефони та флеш-накопичувачі із фото- та відеоматеріалами порнографічного змісту.

Слідчий Солом’янського управління поліції повідомив чоловіку про підозр. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 620 250 гривень. Йому загрожує до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення. Вирішується питання щодо додаткової кваліфікації події.

За матеріалами поліції Києва

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *