Російська мережа планує до кінця року відкрити в Україні 40 магазинів

До кінця червня 2021 року мережа Mere (проєкт власників російської мережі дискаунтерів «Світлофор») планує відновити роботу свого магазину в Миколаєві, який був закритий у 2020 році, також у планах — відкриття 40 магазинів по Україні до кінця року.

Про це виданню Retailers повідомив директор з розвитку Mere в Україні Артем Хоменко.

«З наступного тижня Mere почне відкривати магазини в інших містах України. У планах мережі — відкриття 40 магазинів до кінця року», — йдеться у повідомленні.

Зокрема, цього тижня відкриються магазини в Білій Церкві, 4 магазини в Дніпропетровській області і один магазин в Чернівцях.

Раніше повідомлялось, що у кінці 2020 року в Україні відкрився перший магазин Mere в Миколаєві в складі торгового центру «Амстор», але магазин пропрацював недовго і закрився.

«За словами директора з розвитку, магазин закритий тимчасово, оскільки на даному етапі зазнає труднощів з товарами. Але додав, що він відновить роботу до кінця червня цього року», — пише Retailers.

Зазначається, що виходом Mere на український ринок і розвитком мережі займається ТОВ «Альянстрейдсервіс», зареєстроване 18 липня 2019 року.

Бенефіціаром компанії вказане ТОВ «НСКТрейд», зареєстроване в Мінську. Кінцевим бенефіціаром вказаний засновник російської мережі дискаунтерів «Світлофор» Сергій Шнайдер.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *