Сирський заявив про пошук «асиметричних рішень» для отримання якісної переваги

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив про пошук «асиметричних рішень» у війні, яку проти нашої держави продовжує вести Росія. Українській армії потрібно отримати якісну перевагу над військами РФ, які переважають кількісно.

Про це Сирський написав на своєму каналі в Telegram у понеділок, 18 березня. За його словами, українська армія має бути забезпечена найефективнішим та найновішим озброєнням.

Окремо воєначальник закцентував на підготовці фахівців з радіоелектронної боротьби, безпілотних систем, автоматизованих систем управління тощо.

Крім того, він вважає, що запорука нашої переваги над ворогом – технології і технологічність, основне місце в яких займають безпілотники.

«Тому, розвиток застосування безпілотних систем – це мій пріоритет. У Збройних Силах України за цей напрямок відповідає мій заступник, Герой України полковник Вадим Сухаревський», – сказано в повідомленні.

Сирський заявив про пошук "асиметричних рішень" для отримання якісної переваги над військами РФ

Сирський також зазначив, що командування в ЗСУ шукає «асиметричні рішення, щоб отримати якісну перевагу над кількісно переважаючим противником».

«Підходимо комплексно до планування наших потреб, насамперед враховуючи актуальний досвід з поля бою. Але найважливішим завданням, яке повинні виконувати технології та інновації – збереження життя наших військових», – додав він.

Сирський заявив про пошук "асиметричних рішень" для отримання якісної переваги над військами РФ
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *