Старт музичного табору у Броварах

27 травня відбулась визначна подія в житті Броварської територіальної громади розпочав роботу музичний табір Music Camp International, широко відомий в Україні та Румунії, який проводить з 2000 року американська музикантка, педагог і спеціалістка з дитячого розвитку Констанція Фортунато. Юні броварчани неодноразово брали участь у цьому таборі, долаючи кілометри. Особливо приємно, що нарешті ця подія відбувається у місті Бровари, де понад 100 учасників мають можливість взяти до рук музичний інструмент і відчути себе справжнім митцем.

Перший день розпочався з реєстрації та поділу учасників на групи, від яких залежить подальший шлях дитини у проєкті. Розпорядок навчальних днів складається із 2 інструментальних класів і 3 хорових репетицій. В той час, як одна половина дітей займається хоровим співом, інша практикує гру на різних музичних інструментах, серед яких: гітара, скрипка, віолончель, золоті дзвіночки, флейта та хендчаймс. Учасники проходять вправи на ритми та оволодівають елементарними навичками гри на інструментах.

Успіх полягає не лише у спільному виконанні музичних творів, але й у співпраці між дітьми. Почуття гідності, набуте кожною дитиною, незалежно від соціального або економічного середовища, є тим даром, який залишиться з нею усе життя.

Табір працюватиме з 27 до 31 травня, з 10:00 до 15:00, на базі Броварської міської дитячої школи мистецтв (бульв. Незалежності, 12б). 1 червня в рамках святкування Дня захисту дітей на центральній сцені міста в парку культури і відпочинку «Перемога» відбудеться великий гала-концерт за участі симфонічного оркестру під керуванням неперевершеної Конні Фортунато.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *