Сімейній парочці з Броварів «світить» до трьох років в’яхниці за крадіжку

Нещодавно в Броварах у ТЦ «VARUS», що на вул. Гагаріна, 16, із камери зберігання було вкрадено особисті речі – злочинцями виявилася сімейна пара

Про це повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина» з покликанням на сторінку «Киев Оперативный» у Facebook.

Зі слів автора публікації, ймовірно, жінка за декілька днів до крадіжки зробила дублікат від камери зберігання та згодом разом із чоловіком здійснила крадіжку чужих речей.

18 жовтня біля ТЦ «VARUS» правоохоронці помітили двох підозрілих осіб. Зі слів поліціянтів, ці особи обґрунтовано підозрюються в крадіжці майна. Затриманими виявилися місцеві жителі. У супермаркеті камера відеоспостереження зафіксувала, як 36-річна жінка разом із чоловіком незаконно заволоділи чужими речами.

Вказаних осіб для подальшого з’ясування обставин доставлено до Броварського відділу поліції.

За даним фактом злочину правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1, ст. 185 (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *