ТОП-5 гаджетів, які допоможуть пропрацювати весь день без світла: чим вони корисні і скільки коштують

Окупанти продовжують бити по об’єктам енергетичної інфраструктури України. У зв’язку з цим, у багатьох містах ввели віялові відключення світла. Армія рф намагається посіяти паніку та занурити країну у тотальний блекаут. Проте українців не так просто залякати. Ми продовжуємо навчатися, працювати і займатися своїми повсякденними справами навіть у таких умовах, а наші енергетики працюють 24/7, аби усунути руйнування, яких досі не знала жодна європейська країна.

ТОП-5 гаджетів, які допоможуть пропрацювати весь день без світла: чим вони корисні і скільки коштують

Раніше ProSlav ділився ідеями чим зайняти дитину під час відключення електроенергії. Цього разу розповідаємо про гаджети, які допоможуть пропрацювати весь день без світла. Список зібрали Forbes.ua.

Павербанк для ноутбука і смартфона Sandberg PD 88W – близько 5000 грн

Цей павербанк має потужність у 88W. Тож ним можна заряджати не лише смартфони та дрібні гаджети, а й ноутбуки, які підтримують зарядку через порт USB Type-C.

Ємність у 20 000 мАг дає змогу продовжити на декілька годин роботу і смартфона, і ноутбука. Для цього в моделі є два порти – USB 2.0 та Type-C. Повністю зарядженого павербанка має вистачити на 2–4 повні зарядки iPhone або однієї – для ноутбука.

«Цю модель можна без проблем купити в основних ритейлерів електроніки. У Sandberg також є модель із майже вдвічі більшою ємністю – 38 400 мАг та потужністю 100W», – розповідають автори публікації.

Зарядна станція EcoFlow RIVER – 20 000 грн

Українські волонтери активно купують зарядні станції EcoFlow для військових на передовій. Їхня ємність – 57 600 мАг.

У станції є не тільки роз’єми USB для заряджання гаджетів, а й дві повноцінні розетки на 220 В. При цьому вона важить 5 кг.

Важливим є те, що ця модель може заряджати до дев’яти пристроїв одночасно. Тож її має вистачити на день повноцінної роботи двох людей. Потужність у 600 Вт (із можливістю підвищення до 1800 Вт) може живити більшість кухонних приладів: кавоварку, блендер чи холодильник. Сама ж станція від 0 до 80% заряджається за годину. 

Крім того, до RIVER можна докупити додаткову батарею, що розширить ємність станції вдвічі. EcoFlow також продає портативні сонячні панелі, що можуть заряджати самі станції. Хоча на станції EcoFlow великий попит, їх ще можна знайти в українських ритейлерів.

Мобільний роутер Netgear Nighthawk M1 – 15 000 грн

Багато хто «роздає» мобільний інтернет через смартфон. Проте окремий мобільний роутер дасть змогу зекономити батарею телефона, підвищити якість сигналу і пропускну спроможність мережі. 

Nighthawk підтримує стандарти LTE і 3G та теоретичну швидкість завантаження для мобільної мережі до 1 Гб/с. Wi-Fi працює на швидкостях до 150 Мб/с і підтримує до 20 пристроїв одночасно. Вбудованої батареї на 5040 мАг має вистачити на 11 годин безперервної роботи. Для максимальної швидкості Nighthawk можна підʼєднати до ноутбука Ethernet-кабелем. Роутер також має роз’єм для карт MicroSD, що дає змогу перетворити його на невеличкий медіасервер.

«Цей роутер NetGear не продається у великих ритейлерів, але його можна знайти у багатьох спеціалізованих магазинах», – пишуть у Forbes.ua.

Лампа TaoTronics LED TT-DL23 – 1500 грн

Ще один корисний гаджет – TaoTronics LED TT-DL23. Лампа випромінює тепле світло на 360 градусів. Ручка дає змогу легко носити її за собою. Вбудованого акумулятора на 4000 мАг, за заявою виробника, має вистачити більш як на 100 годин роботи. 

Туристичний пальник Jetboil Flash 1L – 6000 грн

Це туристична система для швидкого приготування їжі американської компанії Jetboil. До неї входять: підставка, газовий балон та алюмінієва ємність на 1 л з кришкою. Розробники оптимізували систему для швидкості та економії пального.

За допомогою Flash можна закип’ятити 0,5 л води за 100 секунд. Газового балона на 100 г має вистачити для кип’ятіння 10 л води. Системи JetBoil можна купити в багатьох українських продавців туристичного спорядження.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *