Українська супермодель Аліна Байкова розповіла про своє життя і ставлення до війни росії проти України

Супермодель Аліна Байкова, яка від самого початку війни висловила свою політичну позицію, розказала про подробиці особистого життя і свою діяльність в важкі часи.

В інтерв’ю програмі «Без комплексів» вона також розповіла про обіцянку Леонардо Ді Капріо, аборт у 19 років та пластичні операції.

«Чесно кажучи, я не люблю російську мову, але я не можу неї позбутися. От правда. Я намагаюся, з усіма друзями: вони зі мною українською, а я відповідаю їм російською. Я прийду до цього», — запевнила Аліна.

 
«Я російськомовна українка, що мене бісить, але я досі не можу перейти (на українську — ред.). Я завжди була патріоткою, навіть до війни. Всі про це знають. Я перша модель, яка почала вносити українські бренди, я перша модель, яка почала прославляти Україну», — сказала вона
СКРІН З ВІДЕО

Через позицію Байкової її припинили запрошувати на деякі покази в Парижі.

«Написали, щоби я так сильно не говорила про війну, щоб я не була такою активною. Як ви бачете, я не дуже знаюся на хайпі. Я реально не люблю хайпувати. Я прямо написала і запитала: «мене не покликали через це?». А вони відповіли: «Ні, ні, ти що, просто місць немає». А потім дивишся, всі російські блогери там, і місця є», — згадала модель.

На початку війни Аліна написала листа своєму товаришу, актору Леонардо Ді Капріо.

 
Топмодель спілкувалася з Ді Капріо щодо війни, але кінцева позиція актора залишається незрозумілою
СКРІН З ВІДЕО

«Як бачите, він не відмовчувався. Він надав гроші, і зараз на мене виходила теж перша леді України Зеленська. Вона влаштовувала захід у Нью-Йорку, і мене запросили. Я не змогла бути присутньою, але написала Лео. Кажу: «Якщо будеш у Нью-Йорку, завітай». Він сказав, що не буде там, але задонатить.

Я не знаю, задонатив він чи ні, я не слідкувала. Він сказав, що зробить, так що… Я його, звісно, запросила в Україну. Він сказав, що не полетить. Подивимось…», — зазначила вона.

Аліна також розказала, як війна позначилася на стані її здоров’я.

«Мені не потрібен психолог, навіщо? Я все розумію. Просто паніка іноді, я прямо прокидаюся в якомусь поту. Я плачу кожного дня. В мене не було жодного дня, коли я не плакала. Навіть сьогодні вранці прокинулася… Я дивлюся Зеленського, я ж передивляюся всі ці акаунти… Я роблю репости, потім починаю плакати, прибираю репости», — розказала Байкова.

 
 
СКРІН З ВІДЕО

За словами зірки, вона заробляє гроші не для себе, а для своєї родини.

«Я сказала мамі: «Ви залишаєтесь там, якщо вас не стане, нема сенсу жити».

А ще топмодель зробила невеликий огляд своєї квартири за півтора мільйона доларів, яка розташована в самому серці Нью-Йорка.

 
«Центр Нью-Йорку, це просто така локація, моя любов. Ми в районі Сохо Нохо», — каже Аліна
СКРІН З ВІДЕО
 
 
СКРІН З ВІДЕО
 
 
СКРІН З ВІДЕО
 
Аліна показала торбинки, які їй подарував колишній. Все інші, за словами моделі, вона придбала сама
СКРІН З ВІДЕО

Розповіла Байкова і про подробиці особистого життя, зокрема про вагітність у 19 років.

«В мене реально не було чоловіка, від якого я хотіла б завагітніти. Я ніколи не хочу нашкодити хлопцю, який не хоче мати сім’ю та дітей. Мені це не цікаво. Ти будеш вагітною, а ця людина тебе ненавидітеме», — запевнила вона.

 
 
ФОТО З INSTAGRAM БАЙКОВОЇ

«Було дуже цікаво, але я ніколи про це не розкажу. Це навіть не можна зараз обговорювати. Це дуже відома людина, але я робила аборт. Мені він реально сказав: «Твій вибір. Хочеш, робимо. Не хочеш, залишаємо», — згадала Аліна про вагітність і аборт у 19 років.

«В мене є почуття провини. Я віруюча людина. Я вважаю, що це гріх. Вважаю, що вбила», — з жалем додала вона.

А ще Байкова розказала про операцію зі збільшення грудей.

«Я знаю, могла б зробити більше, мені всі про це кажуть, всі у шоці. Але, що зроблено, те зроблено. В мене отут був один сосок, а тут не було. І під час ПМС цей сосок ставав більше. Я за елегантність. Трохи мати нормально, але більше точно не треба», — зазначила вона.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *