Укрзалізниця влипла в черговий скандал: кондуктори беруть гроші за проїзд собі, не видаючи квитки (фото)

На новому рейковому автобусі, що курсує за маршрутом «Сміла — Черкаси» наживаються кондуктори. Вони відкрито пропонують їхати за меншу суму, але без придбання квитка.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Богдан Тищенко.

За його словами, у нього виникла коротка розмова з кондуктором, який запропонував йому два варіанти проїзду — за 20 гривень, але без чека і за 25 з чеком.

Тищенко каже, що з села, де зупиняється рейковий автобус до Черкас можна дістатися за 15 хвилин. Альтернативно за ту ж ціну можна скористатися звичайною маршруткою, проте при цьому їхати на годину довше.

«Цей новий транспорт має тільки один» вагон «. І все люди, що сиділи неподалік мене спокійно платили в кишеню «кондукторам», які й самі відкрито проявляють ініціативу до цього. Через кілька місяців цей рейковий автобус банально скасують через збитковість. Прибуток йде в кишеню кондуктору. Укрзалізниця недоотримує і велкам в старі, пошарпані дизелі «, — зазначив він.

Укрзалізниця влипла в черговий скандал: кондуктори беруть гроші за проїзд собі, не видаючи квитки (фото)Укрзалізниця влипла в черговий скандал: кондуктори беруть гроші за проїзд собі, не видаючи квитки (фото)Укрзалізниця влипла в черговий скандал: кондуктори беруть гроші за проїзд собі, не видаючи квитки (фото)

Фото: кондуктори «Укрзалізниці» не видають квитки, а гроші забирають собі (facebook.com/TyshchenkoBogdan)

Реакція «Укрзалізниці»

Згодом на допис журналіста відреагувала «Укрзалізниця». В компанії вибачаються за дану ситуацію та просять надати детальну інформацію щодо поїздки.

«Просимо Вас надати більш детальну інформацію, щодо Вашої поїздки, а саме: номер потягу та дату відправлення (тут або в особисті повідомлення) та Ваш особистий номер телефона, щоб ми мали змогу зареєструвати офіційне звернення на відповідний підрозділ та надати Вам зворотний зв’язок», — йдеться у повідомленні.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *