У Києві чоловік побив жінку за зауваження на очах у дитини: малюк став заїкатися

У Києві неадекватний «герой паркування» накинувся на двох жінок, а одну побив на очах у її трирічної дитини. У малюка сталася істерика і він почав заїкатися. Інцидент стався за адресою Гната Юри, 10б. Про це розповіли на сторінці «Борщагівка» Facebook.

Жінка з 3-х річною дитиною прямували в дитячий сад на свято по вузькому тротуару. Чоловік на автомобілі, проїжджаючи повз, вирішив припаркувати свою машину на тому ж тротуарі, зупинивши авто прям перед жінкою з дитиною, повністю перегородивши їм дорогу.

«Жінка вийшла з малюком на дорогу, на її претензію, що так робити не слід, він вийшов з авто і самій грубій формі образ, нецензурної лайки, крику, люті і загроз накинувся на неї, на очах 3-х річної дитини, ввівши в ступор її й налякавши дитину, яка впала у сильну істерику!» — сказано в повідомленні на сторінці

Жінка, яка проходила повз, стала свідком ситуації і встала на захист матері з дитиною, але жорстоко за це поплатилася. Неадекват накинувся на неї і вдарив по руці і обличчю.

У Києві чоловік побив жінку за зауваження на очах у дитини: малюк став заїкатися

«Вона просила припинити знущатися над жінкою та її дитиною. Встигла зробити кілька фото агресора і його авто. Вона просила перепаркував автомобіль на протилежний бік, що б не перегороджувати прохід по тротуару іншим школярам біля входу в школу. На що «не чоловік» накинувся з агресією і нецензурною лайкою і на цю жінку. Коли вона вирішила зателефонувати чоловікові з проханням про допомогу, то агресор з погрозами спричинив болючий удар по руці, а потім ударив по обличчю, завдавши ушкодження», — розповіли на сторінці.

Жінки намагалися заспокоїти маленьку трирічну дівчинку, яка була в істериці та почала заїкатися. Ніхто з перехожих не зробив зауваження чоловіку, який ображав жінок і довів до істерики дитину.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *