Школи Броварщини відкрили учням двері

1 вересня 2022 року, для дітей України розпочався новий навчальний рік.

Важливим етапом пізнання знань він стане і для дітей Броварщини.

31 серпня, в завершальний день літа, у деяких навчальних закладах Броварського району, без широкого анонсування, пройшли «перші дзвоники». 

 

Урочисті заходи до Дня Знань відбулися і у Комунальному закладі «Великодимерський ліцей» Броварського району.

В урочистостях взяла участь виконувач обов’язків  голови Броварської районної державної (військової) адміністрації Євгенія Полікарпова.

      

Педагогічний колектив Великодимерського ліцею підійшов дуже відповідально до організації свята. Святкове дійство було у гармонії між учнями випускних класів та першокласниками.

Тут і сама хода з дзвониками, і флешмоби, і танцювальні руханки. А ще вірші та вітальні слова вдячності вчителям та батькам — усе це відбувалося в душевній теплій атмосфері.

Євгенія Полікарпова та Великодимерський селищний голова Анатолій Бочкарьов запевнили, що буде докладено максимум зусиль, щоб зробити навчання для дітей максимально зручним і якісним, навіть попри таку нелегку обставину, як воєнний стан.

     

     

       

                    

Хай буде, Вам, маленькі українці, навчання плідним і в радість! А вчителі, батьки та керівники району докладуть для цього максимальних зусиль!

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *