Що буде з тарифами на громадський транспорт у 2021 році

У столиці не розглядають питання підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті у 2021 році. Поширена у соцмережах інформація про проведення наради з цього питання не відповідає дійсності. У КМДА це пов’язують з передвиборними маніпуляціями окремих “горе-політиків”.

Про це повідомив радник Київського міського голови Володимир Бондаренко.

Жодних нарад стосовно підвищення тарифу на перевезення пасажирів у громадському транспорті у КМДА не проводилося, жодних документів з цього питання – не підписувалося та не випускалося. Ані 23 жовтня, ані раніше”, – запевнив він.

Бондаренко каже, що сьогодні у КМДА дійсно відбулася нарада, але обговорювали там питання обґрунтування компенсації за перевезення пільгових категорій громадян у 2021 році. У якості доказу він додав оригінал документа за номером № 008-987 від 21.10.2020.

У КМДА наголошують, що документ, поширений у соцмережах, є фейком.

Деякі політики перед виборами вдаються до маніпуляцій і поширюють недостовірну інформацію. На жаль, завершення виборчої кампанії і її невтішні результати для окремих сил диктують цим «горе-політикам» необхідність не просто чорного PR, а вже чистих фейків”, – додав Володимир Бондаренко.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *