До Дня прапора та Незалежності України — подарунок для ЗСУ від мешканця Броварщини

23 серпня 2022 року в центральному парку міста Бровари «Перемога» відбулися офіційні заходи, присвячені Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України.

 Джерело — БРОВАРСЬКА РВА    

Під час офіційного заходу, який пройшов з дотриманням умов воєнного стану, відбулася церемонія нагородження працівників Броварського РУ ГУ Національної поліції України в Київській області, військових Сектору оборони Броварського району, Сил територіальної оборони Броварського району та волонтерів.

     

      

Нагороди отримали військовий сапер, полковник Максим Комісаров (ліворуч)

та начальник Штабу Сектору оборони № 13 Броварського району полковник Олександр Марченко                    

Символічним стало одне незвичне, але від того не менш значиме нагородження.

Комендант міста Броварів, начальник Районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військкомату) Сергій Пригода вручив нагороду — «За захист Батьківщини» маленькому мешканцю Броварів Богдану Павлову.

        

Начальник Броварського районного територіального центру комплектування

та соціальної підтримки Сергій Пригода

        

Наш герой — маленький броварчанин Богдан Павлов

        

Зі слів батьків Богдана — Віктора і Христини, їх син влаштував збір коштів для придбання транспорту для потреб Збройних Сил України.

      

Маленького Богдана привітали з нагородою та висловили подяку (зліва направо):

керівник сектору оборони Броварського району — Юрій Миколенко, Броварський міський голова — Ігор Сапожко, начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило та бригадний генерал ЗСУ — Валерій Ємбаков.

Богдан Павлов — учень 3 класу Навчально-виховного комплексу (колишня ЗОШ №8) міста Бровари.

Зі слів мами хлопчика, Христини, друзі та знайомі Богдана свого часу розпочали збір коштів на потреби ЗСУ. Це дуже «запалило» малюка і він теж захопився збором коштів.

      

«Почали з того, що продавали на дитячому ігровому майданчику біля будинку батькам дітей все, що можливо — напої, солодощі, випічку», — розповідає мама Христина.

Поступово, за кілька місяців, була зібрана сума близько 200 тисяч гривень. Тато Богдана, Віктор, який служить в одному з підрозділів Збройних Сил України, проконсультувався з військовим керівництвом своєї частини. Вибір зупинився на позашляховику.

      

Авто саме такої моделі було знайдено у Лондоні. Як розповів Віктор, допомогли з доставкою транспорту українські волонтери, які проживають у Великобританії.

Такий транспорт, за словами військових, дуже корисний для перевезень саме на передовій: поранених, загиблих, різних вантажів.

Перебуватиме авто на балансі Збройних Сил України.

За запевненнями Богданчика та його батьків, збір коштів на потреби ЗСУ не припинятиметься.

Цього ж дня, за становлення фортифікаційних споруд на території Броварського району для захисту та оборони від окупантів, були відзначені працівники ТОВ «Бриз», «СПМК-2 Теплицятехмонтаж», КП «Бровари-Благоустрій» та ТОВ «Мега Менеджмент Проект».

   

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *