ЗМІ: скандальному бізнесмену оголосили нову підозру

Державне бюро розслідувань за процесуального керівництва Офісу генерального прокурора повідомило нову підозру львівському бізнесмену Ігорю Гринкевичу, якого раніше запідозрили у дачі хабаря слідчому ДБР.

Про це пише Українська правда з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

За інформацією видання, Гринкевича, директорів підприємств та представника компанії (всього – 5-х фігурантів) підозрюють у завданні державному бюджету України збитків на майже мільярд гривень.

Їм оголосили підозру у створенні та участі у злочинній організації та у заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчиненому в умовах воєнного стану, в особливо великих розмірах, злочинною організацією.

Усі фігуранти наразі затримані, вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зауважимо, самого Ігоря Гринкевича було заарештовано раніше. Цьому передувало його затримання у грудні 2023-го за спробою дати хабаря одному із керівників Головного слідчого управління ДБР.

До того ж, це був не єдиний скандал, пов’язаний з сім’єю Гринкевича: наприклад, журналіста Євгена Плінського зацікавила й історія успіху мисткині Соні Морозюк (яка виявилася нареченою сина Гринкевича, Романа).

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *